Cautare

7141 de rezultate pentru "vreau sa mi schimbat adresa depending factura" (5.06 secunde)
Dupa discutii furtunoase, presedintele Prioteasa i-a convins pe primarii PSD ca trebuie sa adopte o pozitie unitara Conducerea PSD Dolj, organizatie din care face parte si Mircea Geoana, i-a convocat ieri pe primarii social-democrati din judet pentru a-i consulta pe tema cazului "Geoana".
Contactat de catre HotNews.ro, Sergiu Toader a refuzat sa comenteze stenogramele si a transmis urmatorul SMS: ... Au venit 200.000 de tantalai peste 40.000 de moldoveni, decisi sa-i f..a. ... Nu, dar spui, adica, ca nu ai condus tu, de parca, sa-mi bag p...
Am fost ieri sa semnez noul si faimosul contract cu Distrigaz. ... Orice societate care vrea sa isi pastreze clientii, face in asa fel incit sa ii convinga sa isi reinoiasca vechile contracte.
Grijuliu cu fiecare vorba pe care o rosteste, dar nemilos la adresa conducerii SPP, mai ales atunci cand vine vorba despre generalul Lucian Pahontu, Mircea Gainusa a acceptat provocarea de a discuta, pe indelete, cu reporterii "Replica" de Constanta, pentru a fi lamurite macar cateva din aspectele muncii pe care a depus-o in cadrul Serviciului, dar si pentru a lamuri povestea scrisorii deschise pe care a transmis-o presedintelui Traian Basescu la inceputul anului.
Controversele intretinute de o parte dintre ONG-urile constantene, dintre care se remarca "Mare Nostrum”, referitoare la constructia Complexului Multifunctional City Park din parcul Tabacariei, cunoscut si sub numele de MALL, au fost repuse pe tapet ieri cu prilejul unei prezentari a completarilor la studiul de impact asupra mediului organizate la hotel Bulevard de investitorul Holland Development Group SA.
Capetele de acuzare ale PSD la adresa lui Mircea Geoana "Mircea Geoana nu mai este, de facto, alaturi de PSD de mai mult timp, el incalcand obligatiile pe care le are ca membru al partidului.
A fost transferat de la Arad la Satu Mare dupa ce, in perioada decembrie 2010 - martie 2011, am facut mai multe declaratii si interpelari in Senat cu privire la trecutul scolar si bisnitar al ministrului Igas, dar si la adresa primului adjunct al acestuia, chestorul Ioan Dascalu, si a directorului Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (serviciul secret al MAI), Cristian Gheorghe Latcau.
Desi exista indicii clare de fraudare a statului cu sute de miliarde de lei, afaceristul galatean Cornel Bologa este lasat de organele statului sa-si vada de treaba, fara sa pateasca nimic.
Fostul consilier prezidential, Ioan Talpes, a decis ca afirmatiile facute la adresa sa de catre Sorin Frunzaverde, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, reprezinta un motiv suficient pentru a-l actiona pe acesta in judecata.
Adresa de la corpul de control a sosit ieri si este semnata de un secretar de stat. ... Cristian Roman a evitat insa ieri sa prezinte o pozitie ferma in acest caz. ... El a aminat pentru astazi sa isi expuna punctul de vedere.
269/2005, sa trimiteti in completare motivul incetarii mandatului vicepresedintelui Consiliului Judetului Galati, inainte de exprirarea duratei normale a mandatului, si daca au fost respectate prevederile art.
Biroul Permanent National al Partidului Social Democrat (PSD) i-a retras sprijinul politic senatorului Antonie Iorgovan in urma declaratiilor jignitoare facute zilele trecute la adresa unor lideri ai PSD.
Sesizarea trimisa Comisiei si Parlamentului European de catre site-ul DeCe News, cu privire la incercarea Oanei Haineala de limitare a libertatii presei din Romania Redactia De Ce News a sesizat Parlamentului European ca presedintele CSM, Oana Haineala, incearca sa intimideze presa care critica politizarea Justitiei.
Geoana s-a gandit ca nu ar exista discurs mai placut urechilor de pesedisti decat atacurile la presedinte si premier, motiv pentru care a declansat un atac furibund la adresa lui Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu.
Intr-un fel, Mazare si Constatinescu au facut bine ca au lipsit, intrucat seful Guvernului, in premiera pentru el, a fost extrem de acid la adresa "administratiilor locale". Nu s-a ferit sa mentioneze, in treacat, de spagile pe care le-ar incasa aceste administratii, fara a da insa nici un nume.
Senatorul PD Nicolae Iotcu a prezentat, joi, intr-o conferinta de presa, o adresa interna a PSD care ar dovedi, potrivit democratului ca localitatile din Arad primesc bani de la Guvern in functie de rezultatele pe care PSD le-a obtinut la europarlamentare in aceste localitati.
Din acest motiv cei care au buletine pe vechile adrese din Galati au fost nevoiti sa se duca pentru a vota la sectiile arondate domiciliului anterior. ... "Nu este bine ca nu avem buletine pe noua adresa, dar sper ca problema aceasta sa se rezolve odata si odata.
Inspectoratul de Stat in Constructii Oltenia (ISC) a descoperit o serie de nereguli si urmeaza sa-i arda la conturi pe vinovati.
PSD si PD-L au hotarat, ieri, in cadrul unei sedinte comune, sa nu se mai atace in public si sa se abtina de la a face comentarii negative unul la adresa altuia, au anuntat liderii social-democrati.
Craiovenii care detin autoturisme mai vechi de zece ani ce depasesc valoarea unui voucher, adica 3.800 de lei, risca sa fie scosi de la plata alocatiei de sustinere a familiei Directia de Asistenta si Protectie Sociala a intocmit un raport prin care solicita consilierilor locali sa revizuiasca lista cu bunuri mobile care nu sunt de stricta necesitate in cazul craiovenilor care beneficiaza de alocatie.
google-analytics.com